Privacy verklaring

Oyam, gevestigd aan Merellaan 2 3055 ED Rotterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Cookies, of vergelijkbare technieken
www.vakantieschema.nl maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. Onze adverteerders plaatsen tracking cookies op uw apparatuur. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt uit hun netwerk, om zo een profiel op te bouwen van uw online surfgedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van uw bezoek aan andere websites uit hun netwerk krijgen. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op uw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor u zijn
U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Hotjar
We gebruikten Hotjar om de behoeften van onze klant beter te kunnen begrijpen en de service en ervaring te verbeteren. Hotjar is een technologie die ons helpt om de gebruikerservaring te begrijpen (bijv. hoeveel tijd de klant op de website blijft en op welke links de klant klikt). Dit stelt ons in staat om deze site (verder) te bouwen en te onderhouden op basis van klantfeedback.
Hotjar gebruikt cookies en andere technologiën om data te verzamelen van het gedrag en de apparaten van onze klanten (met name IP adressen (enkel anoniem verkregen en opgeslagen), schermgrootte van het gebruikte apparaat, soort apparaat (unique device identifiers), browser informatie, geografische locatie (enkel land) en voorkeurstaal van de website). Hotjar slaat deze informatie op in een gepseudonimiseerd gebruikersprofiel. Zowel Hotjar als van Oyam zal deze informatie nooit gebruiken om individuele gebruikers te identificeren. Voor meer details, kunt u terecht op Hotjar's privacy verklaring via deze link.
U kunt zich afmelden voor de aanmaak van een gebruikersprofiel, het opslaan van uw gebruikersdata van onze website door Hotjar en het gebruik van tracking cookies door Hotjar op andere websites door deze link te volgen.

Bijzondere en/of (gevoelige) persoonsgegevens die wij verwerken
www.vakantieschema.nl verwerkt geen (gevoelige) persoonsgegevens en/of bijzondere persoonsgegevens.

Geautomatiseerde besluitvorming
Oyam neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Oyam) tussen zit.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar marjoleincoenen@gmail.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek . Oyam wilt u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Oyam neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u het idee heeft dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via marjoleincoenen@gmail.com